Трета незаконна сексоргия от началото на месеца прекъсна белгийската полиция. Това

...
Трета незаконна сексоргия от началото на месеца прекъсна белгийската полиция. Това
Коментари Харесай

Разтуриха трета сексоргия в Белгия

Трета противозаконна сексоргия от началото на месеца прекъсна белгийската полиция. Това се случи в град Сен Мар в южната част на страната, доста покрай границата с Франция, и то пред клиника за пациенти с Коронавирус. В нея те са взели участие, съгласно “Ла дерниер ор “ петдесет души.
Полицаите нахлули на разсъмване в нощта на събота против неделя единствено две седмици след друга позорна мъжка полова оргия с 25 участници, измежду тях и към този момент някогашният унгарският евродепутат Йожеф Сайер. Миналата седмица пък беше ред на Паал, където разтуриха друго събитие за колективен секс.
52-те участници в оргията в Сен Мар са от френски генезис, те чествали рожден ден на гражданин на Антверпен. По време на идването на полицията всички участници, в това число девойки от организация за конвой, били голи или леко облечени.
Белгийската полиция глоби всеки от тях с санкция от 250 евро за неспазване на ограниченията. Двама участници са санкционирани за владеене на опиати.
От своя страна кметът на Виртон Франсоа Кюло не скри възмущението си от наглостта на уредниците на оргията: „ Ядосан съм. Някои хора в действителност не почитат нищо! Организиране на скрито празненство измежду нощ пред клиника, където се лекуват пациенти с Covid. Това е неприемливо! "  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР